Γιατί να επιλέξεις το Ηotelinvoicer;

Η εφαρμογή Hotelinvoicer αποτελεί εξατομικευμένη λύση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση για τους επαγγελματίες του τουρισμού που έχουν τουριστικά καταλύματα.

Μέσω της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου & απόδειξης φόρου διαμονής, όπως επίσης και απόδειξης των επιπλέον υπηρεσιών (μεταφορές, διατροφή, spa) με ένα μόνο click, ενώ αυτόματα τα παραστατικά στέλνονται στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Η διαδικασία έκδοσης των παραστατικών είναι πανεύκολη.

Εισάγεις τις κρατήσεις μέσω ενός αρχείου excel από το κανάλι κρατήσεων (Booking, Airbnb, Expedia, HostelWorld, Vrbo, WebHotelier, TUI, Smoobu.com) ή εισάγονται αυτόματα από το channel manager που χρησιμοποιείς και είναι real-time συνδεδεμένο με το Hotelinvoicer.


Πλέον, οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες για επεξεργασία, αποστολή μέσω e-mail ή εκτύπωση.

Επίσης εάν συνεργάζεσαι με τουριστικά γραφεία ή πρακτορεία μπορείς να εκδόσεις άμεσα το τιμολόγιο από τις κρατήσεις σου και να το στείλεις με e-mail.

Όλη η διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης γρήγορα & απλά με ένα μόνο click.

Ποιοι είναι οι Web Experts;

Η ομάδα Web Experts δραστηριοποιείται στον χώρο της δημιουργίας ολοκληρωμένων ψηφιακών εμπειριών απ' το 2004.

Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο web design, δημιουργία e-shops & web apps, web hosting, SEO, web campaigns & social media marketing, είχε την ιδέα να δημιουργήσει το Hotelinvoicer για να απλουστεύσει την οργάνωση και online τιμολόγηση των τουριστικών καταλυμάτων.

Προσφέρουμε διαδικτυακές λύσεις σχεδιασμού, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων. H έμπειρη ομάδα Web Experts είναι εδώ για να χτίσετε μαζί μια συνεργασία και μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία για τους επισκέπτες σου!
Τι σας προσφέρουμε
Web Design
Η ψηφιακή παρουσία της επιχειρίσής σου είναι το Α και το Ω. Ένας έξυπνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την άψογη λειτουγικότητα και την καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη σε όλες τις συσκευές, είναι αυτό που χρειάζεσαι για την online παρουσία σου!

Ένα website για τις δικές σου ανάγκες, τις ανάγκες του χρήστη, με εύκολη διαχείριση και χαμηλό κόστος συντήρησης.
E-Shop
Προτεραιότητά μας είναι ο καθαρός σχεδιασμός και η άψογη εμπειρία του χρήστη.

Εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας και τις στρατηγικές μας για το e-shop, πάντα με στόχο την υψηλή απόδοση και την πώληση.
Web Hosting
Εργαζόμαστε για σένα που θέλεις ένα site γρήγορο, ασφαλές και με πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Προσφέρουμε εξελιγμένα πακέτα web hosting με μια σειρά από χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.
Search Engine Optimization
Optimization για τις μηχανές αναζήτησης με συνεχείς δοκιμές και προσαρμοσμένες μεθόδους!

Η μεγαλύτερη επένδυση για την επιχείρησή σου είναι να είσαι ορατός στους πελάτες με τη μεγαλύτερη σημασία για σένα και να βρίσκεσαι σε προνομιακή θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Web Campaigns
Στοχευμένη διαφήμιση, σωστή αξιοποίηση του διαφημιστικού budget, ολοκληρωμένη στρατηγική.

Εγγυόμαστε την επιθυμητή επιστροφή επένδυσης (ROI) και η μεθοδολογία μας προσαρμόζεται στους στόχους της επιχείρησής σου.

Όλα είναι μετρήσιμα και οι βελτιστοποιήσεις στις διαφημιστικές καμπάνιες θα εκτοξεύσουν τους πελάτες του brand σου.
Social Media Marketing
Προβάλλουμε τη φιλοσοφία του brand, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρισής σου.

Αναπτύσσουμε ένα στοχευμένο κοινό και δυνητικούς πελάτες, αυξάνουμε το enagagement και την επισκεψιμότητα στην ψηφιακή παρουσία του brand σου.

Επαγγελματίες marketers, γραφίστες, copywriters της ομάδας μας μετατρέπουν τους followers σε πραγματικούς πελάτες!
Customized Web Apps
Οι web εφαρμογές προσαρμόζονται στις ανάγκες του band.

Με γνώμονα την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αισθητική, δημιουργούμε διαδικτυακές εφαρμογές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις νέες αποτελεσματικές πτυχές της επιχείρισής σου.
Graphic Design
Your ID!

Αποτυπώνουμε σε ένα λογότυπο το όραμα και τη φιλοσοφία της επιχείρισής σου καθώς και το συνοδευτικό σε αυτό προωθητικό υλικό (εταιρική κάρτα, έντυπα προβολής, ειδικές κατασκευές).

Η εταιρική ταυτότητα αποκτά εικόνα και προσωπικότητα με ένα μοναδικό κι αυθεντικό τρόπο.
Domain Names
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός... Γι' αυτό και η επιλογή & καταχώρηση του domain name είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη online παρουσία της επιχείρησής σου.

Με το σωστό domain name, οι χρήστες θα θυμούνται το brand σου εύκολα, ενώ εσύ θα έχεις ένα ισχυρό εργαλείο marketing και εμπορικής στρατηγικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Με πολύ χαμηλό κόστος, το Hotelinvoicer υπόσχεται να δώσει λύση σε ένα καίριο πρόβλημα σχετικά με την τιμολόγηση των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων. Αν έχεις ακόμα απορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, είμαστε εδώ για να στις απαντήσουμε!
Τι είναι η πλατφόρμα myDATA?
Η νέα Online πλατφόρμα της ΑΑΔΕ που έχει στόχο την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων με την εισαγωγή της σύνοψης των παραστατικών εσόδων-εξόδων και των υπόλοιπων λογιστικών εγγράφων της επιχείρησής σας.
Είναι συνδεδεμένο το Hotelinvoicer με την πλατφόρμα myDATA?
Ναι. Το Hotelinvoicer, η online πλατφόρμα τιμολόγησης τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων, είναι συνδεδεμένο με την υπηρεσία myData.
Γιατί να επιλέξω το Hotelinvoicer;
To Hotelinvoicer, η νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του τουρισμού που διαθέτουν τουριστικά καταλύματα και αποτελεί εξατομικευμένη λύση για τον κλάδο.
Σε τι διαφοροποιείται το Hotelinvoicer από τα άλλα προγράμματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης;
To Hotelinvoicer διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα προγράμματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης γιατί είναι συμβατό με τα κανάλια Booking, Airbnb, Homeaway κλπ ώστε να εισάγετε τα δεδομένα απλά με ένα αρχείο excel, αλλά και με channel managers για άμεση διασύνδεση, ώστε οι κρατήσεις να εισάγονται αυτόματα.
Χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω η επιχείρησή μου?
Όχι. Το Hotel Invoicer αναλαμβάνει να διαβιβάζει αυτόματα όλα τα παραστατικά του τουριστικού καταλύματός σας στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ. 
Υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις στο Hotelinvoicer;
Όχι. Η μοναδική χρέωση είναι το κόστος της ετήσιας συνδρομής που επιλέγεις. Το Hotelinvoicer, σεβόμενο τους επαγγελματίες του τουρισμού που το εμπιστεύονται, διασφαλίζει ότι κατά τη διάρκεια της χρήσης του δεν θα επιβαρύνει τους χρήστες με άλλες χρεώσεις.
Χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα στη συσκευή μου για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες;
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet, υπολογιστή) που να συνδέεται στο Internet και κάποιον browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera κ.ά.).
Τι θα γίνει εάν κάποια στιγμή δεν έχω Internet;
Δυστυχώς είναι απαραίτητο το Internet για τη χρήση του Hotelinvoicer. Εάν κάποια στιγμή δεν έχεις Internet θα πρέπει να εκδώσεις χειρόγραφα τα παραστατικά σου.
Τι θα γίνει εάν αντιμετωπίσω κάποια δυσκολία στην έκδοση των παραστατικών;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή το online suppport system (Support Ticketing System), μέσω του οποίου μπορείς να μας ενημερώσεις για όποιο θέμα επιθυμείς. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί άμεσα.
Πώς γλιτώνεις χρόνο με το Hotelinvoicer;
Μπορείς να στείλεις μ' ένα κλικ τις αποδείξεις και τα τιμολόγια στον λογιστή σου μέσω e-mail κάθε μήνα ή τρίμηνο.
 
Μπορείς να συνδεθείς με το λογιστικό πρόγραμμα του λογιστή σου και να στείλεις όλες τις κρατήσεις του μήνα σε ένα αρχείο έτοιμο προς εισαγωγή (import) στο πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί. Θα του γλιτώσει πολύτιμο χρόνο!
Συνεργάζομαι με τουριστικό γραφείο/πρακτορείο, μπορώ να εκδίδω τιμολόγια μέσω του Hotelinvoicer;
Το Hotelinvoicer πλέον πραγματοποιεί την έκδοση τιμολογίων προς τουριστικά γραφεία και πράκτορες. Δηλαδή τιμολόγιο προς γραφείο ή τουριστικό πρακτορείο και φόρος διαμονής προς τον επισκέπτη του καταλύματος με ένα μόνο click.

Μπορώ να προσθέσω επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρω στο κατάλυμά μου για τιμολόγηση;
Φυσικά. Το Hotelinvoicer δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον υπηρεσίες (μεταφορά, γεύματα, spa κλπ) προς τιμολόγηση και στη συνέχεια μέσω της διασύνδεσης με την πλατφόρμα myData της AAΔΕ, όλα τα έσοδα αποστέλλονται ηλεκτρονικά.

Απλοποίησε την τιμολόγησή σου σήμερα!